zondag 15 februari 2015

Wat doe ik als niet met lappies bezig ben/ what is it that keeps me busy when I'm not working with fabric

Elk jaar kijk ik met veel interesse naar Beleef de Lente. De webcams bij de verschillende vogels intrigeren mij. Ook dit jaar kunnen we met zijn allen weer meegenieten met de avonturen tijdens het bouwen van de nesten, de ruzies tussen de soortgenoten, de eieren die er (hopelijk) komen, het uitkomen van de eieren en de eerste avonturen van jonge vogels.
In de rechter kolom heb ik de link weer neergezet. Neem gerust een kijkje.

Every year I watch the webcams on a site called "beleef de lente" (experience spring). Every year you can enjoy by live cams the mating, egg laying and all the adventures of the offspring from different birdspecies. Sometimes sad, sometimes hilarious.
I've put the link on the right side off the blog.

Verder lees ik een aantal blogs met grote regelmaat. Vandaag wil ik de aandacht vestigen op 2 longarmquilters. Zij zijn mijn helden als het over longarmquilts gaat. Niet dat ik dat rijke bezit heb.
Veel plezier bij het lezen.
Julie Madsen : greenfairyquilts en Angela Walters : quilting is my therapy.
Fijne week!!

Other than that I follow severall blogs. Today I will point at two of them, both longarm quilters. I've two heroes that make me want to own a longarm, which I don't!!
Enjoy taking a look around at their blogs.
Julie Madsen over at greenfairyquilts and Angela Walters over at Quilting is my therapy.
Enjoy the week!

Deze is van Angela, super hoor!!
This one is by Angela, super!!

1 opmerking:

tiny zei

Leuk weer iets van je te lezen, en het vogel kijken vind ik ook heel leuk!!! Als je nu de sneeuwuilen al ziet prachtig!!! Ga zo even kijken op de site die jij beschreef. Groeten Tiny