woensdag 19 juni 2013

Naaimachine lente schoonmaak/ sewing machine springcleaning

Waarom wil mijn ondertransport toch niet meer terug naar de originele stand. Net nu ik weer een beetje tijd heb om achter het naaimachine te zitten. Boekje er bij gepakt, werkt niet wat daar staat. Wat nu??? Toch maar even de plaat verwijderd en wat krijg je dan te zien???????????????????
Why won't my feeddogs come back up? I finely have some sewing machine time. I've got my manual out, it still doesn't work, now what? I took out the needle plate and what did I see????????????

Je wilt niet zien wat er in het spoelhuis zat. Ga ik ook niet laten zien, was te erg. Schoonmaken dus en inmiddels loopt hij weer als een zonnetje met het ondertransport in de originele stand..........
You don't want to see what was inside the bobbincase, I will not show a pic of it, it was to bad to show. So I've cleaned it all out and now it is running like a breeze again, with the feeddogs up.........
Later,
Gerda

3 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een frustratie... ik vind het wel laatig dat je het helemaal moet losschroeven maar het is wel af en toe de moeite waard.

Anoniem zei

Oeps, dat was wel nodig!!! Groetjes Wilma

tiny zei

Ja ja alles vraagt op z'n tijd om een schoonmaakbeurt en dat was nu wel nodig. Gelukkig loopt hij nu weer als een trein.
Groetjes Tiny