dinsdag 24 augustus 2010

Van alles te meldenDe afgelopen dagen heb ik het een en ander kunnen afmaken. De placemats zijn af!! Helaas kun je het quiltwerk slecht zien op de foto. Ik heb echoquilt gedaan in de vorm van stengelbladeren en rond de bloemen. Dit alles met gemêleerde kleuren. Misschien als je op de foto drukt om te vergroten is het beter te zien.

Verder is ook eindelijk de autoquilt van mijn zoon af. Ook hiervan een foto.


En ik heb mij nadat ik dit op verschillende blogs tegen kwam ook ingeschreven voor de pincushion swap van Jeannet. Best spannend, dit heb ik nog nooit gedaan!!
Lekker bezig dus.
Today no translation, it's late and I wanna go to sleep, sorry.

3 opmerkingen:

Hubertine zei

Die placemats zijn mooi geworden! Daar mag je niet op morsen, dat is zonde.......en die autoquilt is ook geweldig! Daar zal menige knul jaloers op zijn!!! Ik heb ook nog nooit aan een swap meegedaan! idd best spannend. Groetjes Hubertine

tiny zei

Gerda een swap is heel leuk om te doen,je krijgt er hele leuke contacten door is mijn ervaring, ik heb me ook opgegeven. Je autoquilt en je placemats zijn heel mooi geworden.
Groetjes tiny

Sandra zei

Je kunt heel goed inzoomen op foto's hoor, dus ik zag je quiltwerk duidelijk! Leuk geworden, een ook de autoquilt is af. Goed joh, veel speeluurtjes voor DS gewenst.
Gezellig dat je er was vandaag tijdens de Open Dagen!