zaterdag 25 september 2010

zakje voor het zoontje

Vandaag ben ik bezig geweest met verschillende dingen. Zo is daar de pincushionswap, maar dat kan ik niet laten zien.
Ik ben ook bezig geweest met de verbouwing van de voormalige kamer van mijn zoon. Dit was de babykamer. Mijn zoon is inmiddels naar een grotere kamer verhuisd en nu mag ik het kamertje hebben ter grote van een postzegel zoals dat heet (2 bij 3 meter) maar ik ben er blij mee. Maar baby behang en appeltjes groene verf wil ik wel weg hebben voordat ik mijn stofjes er heen verhuis! als alles klaar is maak ik wel fotoos om mijn stulpje te laten zien.
Dan is er nog het zakje voor mijn zoontje. Door de tijd heen, al dan niet veroorzaakt door de voetbalmania, is er een aardige collectie gogo's het huis in gekomen. Het zakje voldoet niet meer dus moet er een groter zakje komen. Nu had ik nog een stofje met verschillende kleurtjes die aan meneer zijn verwachtingen voldoet. Het touwtje om het dicht te kunnen doen, maakt hij zelf nog. Dat gaat dus nog wel even duren!!!

Prettige zondag

3 opmerkingen:

tiny zei

Ben benieuwd naar je postzegel kamer (lol) , maar het is zo heerlijk om zelf een kamertje te hebben, je kunt zo alles laten liggen , en naar believen weer verder gaan. Succes met renoveren en we zien het resultaat wel.
Fijne zondag Tiny

Hubertine zei

Heerlijk zo'n eigen kamer. Succes met inrichten! Ben benieuwd naar het resultaat. Groetjes, Hubertine

Jantine zei

Zelf een touwtje maken, prachtig. Vingerhaken?
Hoe klein je hokje ook is, het is al heerlijk om een vast plekje voor je spullen te hebben!