woensdag 29 december 2010

gedachtenstokje

Via Hubertine kreeg ik het gedachtenstokje doorgegeven. En ja wat moet ik met 10 gedachten, ik heb er zoveel...
De balangrijkste dan maar;
1. Waar is de sneeuw gebleven?? Het was zo mooi, deze week ben ik vrij, lekker spelen met mijn zoon in de sneeuw. Alleen nu is er geen sneeuw meer.
2. Oei wat is er nu met mijn zoon aan de hand?? Zondagavond zat hij helemaal onder de uitslag, van zijn kruin tot zijn tenen. Ik weet dat hij allergisch is voor muggenbeten maar wat is dit nu weer? Hij is in de bosjes van Pex wezen spelen. Misschien is hij daar door iets gebeten??!! Ik zal het hem niet aandoen om een foto te plaatsen. Het ziet er niet uit.
3. Morgen 1 dagje werken. Jasses helemaal geen zin. We hebben de buit verdeeld onder de collega teammanagers, donderdag ben ik aan de beurt want dan is DH thuis.
4. Lekker aan het studeren. Ik ben deze dagen weer helemaal bezeten van de studie. Het moet maar weer, wil ik in juni klaar zijn.
5. Quilten wat is dat ook weer? Door alle beslommeringen rond de kerst en de oud en nieuw komt het daar helemaal niet van. Goed voornemen dan maar weer: in 2011 moet de Civil War Diary Quilt afgemaakt worden. In 2009 heb ik de hele top gemaakt, 2010 was een rust jaar voor de quilt, 2011 wordt de finish!!
6. Ik moet nog eten kopen. We gaan met oud en nieuw naar vrienden toe, dan maken we allemaal allerlei hapjes en zitten daar dan een avond te geiten. Moet ik wel effe regelen
7. Nieuwe laptop, wat een luxe. Ik typ nu vanaf mijn nieuwe laptop. Het is effe wennen maar wel een luxe.
8. Mijn thee is koud!! Door al dat typen is de thee koud geworden. Helaas, zometeen moeten we naar de voetbalclub voor een lampionnen activiteit, geen tijd voor nieuwe thee dus, dan maar koud.
9.Top 2000. Altijd lekker in deze tijd van het jaar, goede muziek en lekker meebrullen.
10. Wat een troep. Op de tafel in de woonkamer is het een troep. Altijd in de laatste week van het jaar meen ik het een en ander op te moeten ruimen, waardoor het eerst een nog ergere troep moet worden. Ble, maar komt goed.

Zo dit is een greep uit mijn soms chaotische gedachten. Misschien leuk als Jantine en Tiny het stokje overnemen.

Voor nu : een hele fijne jaarwisseling en dat het een mooi, gezond en creatief 2011 mag worden.

Gerda

1 opmerking:

tiny zei

Dank je wel Gerda, ik zal het stokje overnemen en 10 gedachten op mijn blog zetten en het stokje ook weer doorgegeven.
Fijne jaarwisseling en doe het kalm aan (lol)